neděle 26. srpna 2012

Návštěva Mili

Před pár týdny se mi ohlásila kamarádka Mili (plurkeři budou znát pod nickem Aravisina), že letí do Irska na dovolenou a jestli u nás eventuelně můžou jednu noc přespat. Vypsala jsem jí všechny návštěvnické informace, které mě napadly, a domluvily jsme se na návštěvě hned po příletu, tj. ve středu. Chvilku nám trvalo, než jsme se vzájemně v oblasti The Point našli, ale po několika SMS a jednom telefonátu se podařilo :)

Mili přijela jako vždy s nadšením, jedním kufrem a přítelem Vencou. Vzali jsme je domů, poskytli jim všemožné průvodce a turistické příručky, Lvíček jim vybral a zabookoval bydlení na další dny a já upekla pizzu – byla skvělá :)

IMG_5360

Byly dvě, takže pro každého jedna půlka, a každý si ji obložil podle chuti od sýra přes cibuli, čerstvá a sušená rajčata až po šunku a salám. Děkuju dodatečně Maryčce za recept na těsto, které se fakt osvědčilo.

Po večeři jsme samozřejmě museli zajít do pubu, takže tady je důkaz, že se nám Mili nezdála :)

IMG_5366

S pintama (já jen markýruju s Lvíčkovou :))

IMG_5367

IMG_5368

Mili s Vencou byli hrozně milá a ohleduplná návštěva, ale my se snad taky snažili – před odchodem jsme jim poskytli skromnou snídani a na oběd pozvali ještě do Googlu. Proč ne, když jsme skoro žádný limit na návštěvy nevyčerpali ;)

IMG_5369

Mili bohužel prakticky zmizela z online života, což mě mrzí, protože skoro nevím, co je u ní nového, ale vcelku to chápu – ona prostě není moc internetový člověk, zato žije fakt naplno :) Máme za ubytování slíbené volňásky do divadla, takže už se těšíme. A v Praze ty kontakty snad přece jenom budou o něco častější.

6 komentářů:

  1. tak si ji mela vyzpovidat, kdyz jsi ji tam mela takhle na podnosu naservirovanou :)

    ale vypada moc spokojene :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já radši stalkuju než vyzvídám :D ale spokojeně vypadá a to je hlavní :)

      Vymazat
  2. Spokojeně vypadá, neboť spokojená je, svědčí o tom ten šílený american smile na každé fotce :) Quanti, ještě jednou moc díky, bylo to strašně super! Venca byl úplně nadšenej z Dublinu a z toho, že jsme první noc bydleli u "tak strašně inteligentních lidí", my moc takových kamarádů nemáme no :) Těším se až se uvidíme v Praze! (zapůjčený průvodce nám moc pomohl a bude Vám navrácen nepoškozen)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujem za uznání :D Snad se vám u nás líbilo, my zas nemíváme moc návštěv, tak nejsme zaběhlí... hlavně, že jste si to tady užili, průvodce je určitě v dobrých rukách a rád na nás počká :))

      Vymazat
  3. juuu, pizza!!! a vždy ma prekvapia reálne mená ľudí z netu :D

    OdpovědětVymazat

Když budete komentovat bez přihlášení, vyplňte prosím aspoň jméno :)