pondělí 30. května 2011

Poslední zvonění

Zítra jdem vrátit telefonní přístroj na pevnou linku. Stejně jsme s ním nedělali nic jiného, než telefonovali s mojí mámou (Lvíčkovi na něj občas volali rodiče z práce), případně na některé úřady a instituce. Mobily jsou dneska všude, ale stejně - v našich (mojí a mámy) sentimentálních duších pořád pevný telefon znamenal něco významného, spojení se světem a vzpomínky na doby, kdy se volalo z budky a o mobilech se nejen nikomu nesnilo, ale ani mít vlastní linku nebylo zdaleka nic samozřejmého.

Už to začíná.

Během příštího týdne nebo dvou si vyřídím změnu trvalého bydliště (a další změny na to navázané). Ke konci června skončí UPC (do odjezdu budeme asi na mobilním připojení + TV kanálech šířených vzduchem). Množí se druhy potravin, drogerie apod., u kterých vím, že už nové kupovat nebudem.

Začíná se nám o balení, odjezdu nebo prvních dnech na místě i zdát. Lvíčkovi, že jsme objevili zazděnou místnost v bytě plnou nepřebraných věcí. Mně, že jsme bydleli na takovém podivném místě a já měla tolik popříjezdových starostí, že jsem se ho zeptala až asi po týdnu, jak se mu vůbec líbí v práci :D. A tak.

Držte nám palce, ať nám nehrábne... :)

2 komentáře:

  1. Držím palce, ať vám nehrábne. Sny už tomu docela napovídaj... :D
    Uznávám, že to musí bejt pěknej nápor na nervy, ale zas je to celý takový pozitivní. ;)
    Držte se :)

    OdpovědětVymazat
  2. no jo, už se to blíží :-)) je to úžasá změna, zbytečně se nenervujte ;)

    OdpovědětVymazat

Když budete komentovat bez přihlášení, vyplňte prosím aspoň jméno :)