neděle 3. července 2011

Ambivalence (a tak dále)

S blížícím se odjezdem vzrůstá intenzita emocí, pozitivních i těch méně pozitivních a nejčastěji obojích skoro zároveň – kam se hrabe pohled na tchyni ve zbrusu novém bavoráku řítící se do propasti! :) Probíhá spousta příprav, v rámci nichž se náš byt začíná podobat holobytu. Hromadu věcí jsme povyhazovali, další hromadu si odvezli Lvíčkovi rodiče a zůstaly tu už jenom věci s sebou, věci do skladu a věci stále ještě nutné k obývání. Nemáme už ani pevnou linku, ani televizi a internet se smrsknul na sdílené mobilní připojení na vodafoní předplacence, kterým musíme kvůli FUPu šetřit jako se šafránem. Proto je tenhle blog, navíc předepsaný offline, tak kraťounký ;)

Snažíme se v rámci možností žít tak nějak normálně, včera jsme byli v muzeu, chodíme na procházky, jezdíme na návštěvy. Jen počasí se nás zřejmě snaží z řeckého na dublinské počasí aklimatizovat už předem :). (Letos bych RfP asi nedala).

PS: Vybalila jsem moleskine Dublin City Traveller, ale rozhodla jsem se do něj zatím nic nepsat, dokud nebudu mít nějakou stylovou černou fixovou tužtičku... :D

2 komentáře:

  1. Pokud stylovou tužku, tak jedině gumovatelnou Pilot Frixion. Mimochodem s ní taky píše celý Plurk. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ha! to vypadá suprově, dík za tip :-)ha! to vypadá suprově, dík za tip :-)

    OdpovědětVymazat

Když budete komentovat bez přihlášení, vyplňte prosím aspoň jméno :)