úterý 20. září 2011

Přeskok do přítomnosti

Brzo budou pokračovat posty zážitků z víkendu nabité fotkami, ale chtěla jsem se podělit o pár aktualit, dokud jsou aktuální.

Dneska jsme poprvé zaspali. Už se nám nechce chodit spát před desátou ani vstávat před sedmou, nejsme ospalí odpoledne ani nemáme ten kocovinový pocit prospaného dne po probuzení; najeli jsme na náš normální režim a jak už mám zkušenost, plná aklimatizace trvala nachlup přesně týden. Vskrytu duše jsem doufala, že bychom si mohli zvyknout chodit spát kolem té desáté, aby se nám líp přehazovalo zpátky, ale asi to neklapne :).

Za víkend se mi nahromadilo strašně nepřečtených a nevyřízených plurků, mailů a blogů. Porovnala jsem to s těmi odpoledny koncem týdne, kdy všichni spali a nebylo se s kým bavit, a vyšlo mi z toho jediné - novinky na internetu jsou setrvale nekonzistentní s časem, který na ně máte k dispozici. Když máte čas číst, nikdo nepíše, a když lidi píšou, nestíháte to číst. Je mi jasné, že podobný problém máte i vy ostatní s mým blogem, tak se pro jistotu omlouvám oběma skupinám - není to ani moje vina, ani vaše, je to vina časoprostorového diskontinua :D

Začíná tady být strašné vedro. Včera jsem si nebyla schopná ani dojít na oběd, aniž bych se lehce spálila a lil ze mě pot. Člověk by se nejradši vyvalil k bazénu, a on tady i je, a asi by to i bylo na koupání - ale mně je děsně blbé být u bazénu sama jen tak. Navíc se musí projít posilovnou, a pak tam ležet sama... ještě by se se mnou chtěl někdo bavit nebo něco :D chodit sama do kina nebo tak mi nevadí, ale tahle představa se mi fakt moc nezamlouvá.

Sedím teď v lobby, čekám, než mi uklidí pokoj, a najednou za oknem ozobává keře něco jako kolibřík - střelila jsem od boku, tak hledejte ;)


Tak já jdu zas psát, vybírat fotky a uploadovat videa. Jestli já to nemám náročný... :))

2 komentáře:

  1. ježiš neblbni každýmu je někde jestli jdeš sama k bazénu prosimtě XD tady nejsi v česku kdy tě na každym kroku někdo hodnotí

    OdpovědětVymazat
  2. hele já vím že je to každýmu jedno, mně je celkem buřt co ostatní, ale prostě JÁ se necejtím dobře XD jakože prostě, neměla bych si tam s kým povídat, neměla bych si tam ani co číst, protože všechno mám na kindlu/ntb, tak jako žejo.

    OdpovědětVymazat

Když budete komentovat bez přihlášení, vyplňte prosím aspoň jméno :)